torsdag 1 juli 2010

Lata dagar i solen.


Idag har vi har haft en underbar dag i solen. Hundarna är lite trötta o äter sämre än vanligt i värmen.
Mira är troligen vegetarian. Hon föredrar gräs och klöverblommor framför Royal Canin valpfoder, som ska vara så gott enligt broschyren...
När vi kom in på kvällen snodde Mimmi Miras mat o Mira försökte sno Mimmis. Varför??? Jag snor aldrig på Jan,s tallrik (så gott som aldrig i allafall).

Dagens kloka ord: En gammal legend säger, Jag har ridit hårt i tre dagar nu sitter jag här och väntar in min själ... Det gör jag, väntar in min själ.
Kram Eva

tisdag 29 juni 2010

Varmt!


Termometern visar 26 grader! Det känns lite tryckande...kanske åska på gång? Mira är pigg trots värmen. Som alla barn gillar hon att springa i spridaren ;)
Mimmi är mer stillsam idag, hon tar ett dopp i dammen emellanåt, när hon tycker att det blir för varmt. Jag dricker bubbelvatten och tar det lugnt(jag menar bubbel VATTEN, med citronsmak)
Varma hälsningar
Eva

måndag 28 juni 2010

Första båtturen


Då har vi provat att åka båt med lilla Mira och det är inga som helst problem. Hon sitter i fören och kikar en stund och sedan rullar hon ihop sig i mitt knä och somnar. Som synes fick jag inte tag i någon flytväst åt henne. Verkar som om alla hundar varit ute och shoppat väst ;)
Mimmi som är gammal och van, var mer orolig i båten (vi har bytt motor, hon kanske tyckte att det lät konstigt).
Vi har haft en underbar midsommarhelg, med fint väder så att vi har kunnat ligga på klipporna, iallafall en stenhäll, i Vristulven och sola. Mira låg i sin lilla inhägnad av kompostgaller när hon vilade, i övrigt gick hon ur famn i famn. Hon charmade våra gäster och fick hur mycket kel hon ville.
Mimmi tog sig egna små utflykter på ön och badade när hon tyckte att det blev för varmt.
Vi har också ätit gott och spelat kubb på kvällen. Inledningsvis gick det ganska bra, men sen snodde Mira knektarna...
En härlig helg, precis som jag önskade mig.
Kram Eva