lördag 19 juni 2010

En dag för kärlek.

Tekniken är inte med mig...såklart ville jag ha en vacker bröllopsbild...
men jag vill ändå säga:

Kärleken är så förunderligt stark, kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min
och gråten är min när du gråter (ur Folkviseton, Nils Ferlin)

fredag 18 juni 2010

Fredags snygg!


Idag har både Mimmi och Mira duschat och fått tassikyr eller vad det nu kan heta. Dom är så fina. Nu väntar vi på att lillmatte ska komma med bussen.

onsdag 16 juni 2010

En vänlig grönskas rika dräkt...En underbar dag! Idag ska vi bara njuta...

tisdag 15 juni 2010

Morgonpromenaden


Solen skiner och jag och hundarna tar en sväng till sjön. Mira doppar tassarna i Vristulven för första gången...inget vidare skönt. Burrr!
Mimmi däremot älskar att vada runt där hon bottnar, så hon badade tre gånger. Näst efter Vristulvsvattnet gillar hon det i fontänen bäst. Rent kranvatten går an om inget annat står till buds ;)Dessa båda flickor får mitt hjärtat att sjunga!

Dagen kloka ord: Det är bara med hjärtat som man kan se det rätta, det som är väsentligt är osynligt för ögat (Antoine de Saint-Exupéry).
Hej då!

måndag 14 juni 2010

Å så lite vila däremellan...


Det kan ju låta som om vi far runt hela tiden, men det gör vi ju så klart inte. En baby måste vila MYCKET för att bli stor och stark.

Helgens äventyr


På lördagen var vi på utställning, anordnad av Pia Smedman och och hennes företag Fågel Blå. Silversmide och "bilder från andra sidan" var temat. Spännande.
För Miras del, bestod utflykten mer i nedblåsta pinnar som hon kunde jaga på gräsmattan utanför. Man kunde också köpa fika bakat av min goda vän Mia. Hon bakar gudomliga kakor och borde egentligen driva café, men nu har hon valt att få sitt kreativa utlopp i silversmide och det är fint det också.
Mimmi som har varit lite deppig i veckan har fått livsglädjen åter. Jag bedömde att hennes operations sår på tassen var läkt och bandagerade ordentligt, sen gick vi till sjön! Äntligen kände jag igen min glada busiga vovve. Hon badade så det stod härliga till, lekte med Mira och hade en underbar stund. Mira besökte sjön för första gången så hon var lite mer försiktig.
Vi har också hunnit med att besöka en hantverksmässa på Falkängen i Hällekis. Där fanns många hundar. Två av dem började skälla på varann. Mira tog ett stort skutt upp i lillmattes famn, SEN skällde hon tillbaks. Jag har en modig vovve!