fredag 15 oktober 2010

Nu törs vi ta en skogspromenad igen.

Nu har vi ledsnat på att gå kopplade. Matte har inte sett några jägare eller okända bilar i skogen på två dagar, så idag bar det iväg. Först lerbadade vi i en pöl, sedan sam vi klädsim med reflexväst. Jag, Mira hade massor med överskottsenergi och sprang som en tossing i skogen. Upp och ner över stock och sten, in under en uppochnedvänd båt och sedan upp på den och kollade utsikten. Mimmi löper just nu och är mer intresserad av att kissa precis överallt, och det tar sin lilla tid...Efter skogspromenaden blev det duschen för mig, hu vad kallt det var. Mimmi ska också men varmvattnet tog slut :-(
När man har duschat får man sitta i fåtöljen framför en brasa och värma sig. Gott....gäsp nu blev jag trött...sover en stund.


Hej så länge. Mira o Mimmi.

måndag 11 oktober 2010

Nu är det dags för reflexvästar!


Idag har Mira fått en reflexväst av "mormor". Den är starkt orange och med reflex runt magen. Mimmi har en sedan tidigare.

Denna veckan får vi nog promenera kopplat eftersom det är älgjakts premiär och skogen vimlar av jägare och förmodligen av vettskrämda älgar, men sen är det jättebra med västarna. Hundarna syns så bra, även på håll.

Mira har börjat utvidga sitt space lite grand och tar nån liten tur in i skogen på egen hand (men väldigt kort, hon ser matte hela tiden) och det är skönt med den orange färgen som riktigt lyser.

Dessutom trippar de så stolt när de får på sina fina "jackor".