fredag 9 juli 2010

Vi rensar vid dammen och Flytvästarna har kommit!Idag har Jan klippt bort sly utmed dammkanten. Hundarna "hjälper till" att bära bort lövruskorna.
När posten kom så var flytvästarna med! De var jättefina och passar perfekt. Mimmi var jättstolt för sin. Mira ser mer tveksam ut. Vi ska ut med båten och provsimma dom efter lunch!
Vad kul!!!

måndag 5 juli 2010

Jag har hittat kantareller!

Idag är inte lika varmt, så hundarna och jag tog en sväng i skogen. I dikeskanter där det inte är helt kruttorrt har kantarellerna börjat titta upp. Små som knoppar/knappar än så länge, men ihopstekt med lite lök o grädde blir det finemang.
Hundarna var glada att få springa fritt och tog sig några dopp på vägen. Det finns tre bra hundbadställen på vår runda och bara en liten bit är trafikerad, så det är helt perfekt. Jag tränade lite inkallning och så länge man har en godbit i fickan kommer båda snällt.
Mira är lika badglad som Mimmi nu. Splash rakt i, men bara till magen. Jag har skickat efter flytvästar till båda hundarna. Vi får välprovsimma så dom vet hur det funkar om västarna skulle behöva göra nytta någon gång.
Jag har också hunnit med att besöka Lena på Dunderhults minispa. Såååå skönt!
Det är så lätt att glömma bort att ta hand om sig själv i allt man vill hinna göra, men å så viktigt. Jag mår som en prinsessa (tror jag, jag känner ingen prinsessa).
Ha det så gott alla.
Kram Eva

Vi hämtar morgontidningen.

 

Första morgonpromenaden går till brevlådan!
Posted by Picasa