söndag 11 juli 2010

Hej o hå ut på böljan den blå....


Vi gav oss ut i båten för provsimning av flytvästarna. Dess värre var det många fler som hade kommit på samma idé, så de öar där det är en liten strand var redan upptagna. Vi fick ankra vid en liten ö där man fick gå i vattnet från en sten. Det blev djupt direkt. Hu, lite otäckt, tyckte hundarna.
Dom vadar gärna i... men dom sam en liten sväng iallfall och västarna fungerade utmärkt. Det är flytelement vid bröstet som håller huvudet om så skulle behövas och en bred gjord under magen så att den sitter stadigt. Handtag på ryggen också ifall någon skulle behöva lite hjälp upp ;)
I kvällningen gick vi till hundbadet och tog ett dopp. Mira simmar som en fisk bara matte går före. Mimmi vadar fortfarande.
I morgon börjar jobbet igen efter tre härliga semesterveckor, men sommaren är ju inte slut för det. Jag unnar verkligen mina kollegor lite skön vila efter att ha svettats på jobbet i denna värme.
Önskar alla en fin fortsättning,
Eva.

3 kommentarer:

  1. Helene Åkesson12 juli 2010 kl. 03:07

    Fin sida du har. Hos mig bor Miras syster Sally /Chewbacca, så det är kul att se hur det går för syskonen.Sally verkar inte lika glad i vatten som sin syster, har inte fått henne till att bada. Vågorna verkar läskiga....

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vad roligt att du tittade in på sidan. Att Mira badar så glatt beror nog på att Mimmi går före, och så har det ju varit så varmt!
    Ha det så gott
    önskar Eva.

    SvaraRadera
  3. Snygga och bra västar...de ser ju ut att trivas;) Ja då ses vi snart...jobbar i kväll ...första passet efter semestern....
    Ha det gott!
    Kram Maud

    SvaraRadera