fredag 11 juni 2010

Det regnar i Århult..

Idag är det grått och mulet. Regn till och från. Vad ska vi hitta på då? Jo, jag tar och sätter upp den insynsskyddande flastfilmen på fönstren i badrummet, det ska väl inte ta så lång tid?
Fyra timmar senare har jag ett fönster kvar av tre...men det har hänt mycket däremellan. Miras första klo klippning hos mig. Den gick galant! Hon är verkligen en mönsterbebis. Mimmi är tandborstad, tvättad med specialservetter i mungiporna och smord...hon har sådana besvärliga exem där...Vi har varit ute i bilen och provåkt med den nya transportburen...tvättat duntäcket som det skedde en liten olycka på i morse...det är jag i ett nötskal. Följer mina impulser från det ena till det andra. Kan tyckas lite rörigt och ostrukturerat, men det är jag. Jag har äntligen omvärderat lite och tänker fortsättningsvis vara glad och tacksam för den jag är istället för att försöka passa in i andras mallar. Min livsresa är min.
Nu har vovvarna somnat, jag ska passa på att få upp den tredje plastfilmen, så kan jag känna mig nöjd sen. Vovvarna har förresten sovit tillsammans idag och det var på Mimmi,s initiativ. Jag är så tacksam för mina fina hundvänner....
Dagens klok ord: Den verkliga upptäcksresan består inte i att söka nya landskap utan i att se saker med nya ögon (Marcel Proust).
Hej då!

2 kommentarer:

  1. Det går ju som hejsan...lite bilder på de små liven vore trevligt....
    Ha det gott i regnet...
    Kram Maud

    SvaraRadera
  2. Hej! Klart vi ska ha bilder, lite trögt bredband här i skogen bara så jag för göra det när jag är i tättbebyggt ;) Jag har tagit massor av bilder men får nog börja spara till SONY...men först ska veterinären ha sitt.

    SvaraRadera